Sabtu, Mei 14, 2011

Something Missing!!

assalamualaikum semua..
siang td para blogger semua hadapi masalah x time nk log in blog masing2..
okay... aku tau xde sape nk jwb..
aku hadapi ia siang td la..dan mlm ni bila aku dpt masuk balik..aku punya entri..the latest entry which is i update on 12 May was missing..sgt pelik...ala entri pasal Najwa Mahiaddin..geram betol tetiba je ilang...klu ada yg prnah baca entri ni korg tahu aku x menipu..

pastu siang td aku blaja cmana nk print screen..okay jgn nk brlagak sgt yer kome semua..aku mmg baru tau hari ni..jgn nk gelakkan aku..aku tau aku agak lmbap ttg ini..sbb apa sblum ni mmg xde bnda yg buat aku nk print screen..cuma siang td punya kejadian baru aku trgerak nk buat sbb nk update blog ni la..yela nk dijadikan cerita punya pasal..

ni ha..masa aku log in blog, kuar bnda nih..



aku belajar cara2 print screen ni dkt fb jer..
sng je upenyer..
nk jelas klik pada pic okay!!

2 ulasan:

  1. hahaha..lepas ni bleh la printscreen banyak2..

    saya ada komen dekat entri got to go tu...

    BalasPadam
  2. a'ah dh ada balik la entri tu..

    BalasPadam

jika bicara cinta Ilahi hanya dirasa oleh mereka yang mahu memikirkanNya,
maka selayaknya bicara cinta kita hanya bersandarkan padaNya