Ahad, Mac 11, 2012

I Wish..



12 ulasan:

  1. hahahaha.... comel je.. :]

    yang pasal tukar kedudukan nama blog dan tajuk entri kalau ping kat fb, try tutorial kat sini :

    http://belogtutorial.wordpress.com/2012/03/11/tukar-kedudukan-nama-blog-dan-tajuk-entri-apabila-ping-entri-di-facebook/

    dan pasal butang reply untuk komen tu, try tutorial lyssa kat sini :

    http://www.lyssasecret.com/2011/03/tutorial-reply-to-comment.html

    gud luck... :]

    BalasPadam
  2. comel....btw, lama dah xberblog..hgahaha..selamat kembali ke melaka yer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tula..aku tunggu juga entri kau...busy naa leteww...internship katanyer..sampai x menyempat nk hupdate kn?

      Padam
  3. Balasan
    1. harus ke kau nk komen dua kali...kih3x

      Padam
  4. biadably comel saje la wordless ni..leh menang award ni..

    BalasPadam

jika bicara cinta Ilahi hanya dirasa oleh mereka yang mahu memikirkanNya,
maka selayaknya bicara cinta kita hanya bersandarkan padaNya