Rabu, Mac 14, 2012

Hargai Sebelum Pergi

image


manusia berada disekeliling kita,
kawan datang untuk saling tertawa,
teman hadir untuk saling mempesona,
sahabat datang untuk saling berkongsi duka, dan hilai tawa
dan sesungguhnya mereka sentiasa datang dan pergi dalam kehidupan kita
yang kekal hanyalah bekal kasih sayang yang pernah mereka curahkan
tidak sesal jika menghargai yang tahu menghargai
kerana dihargai tanpa menghargai itu adalah satu kebodohan yang nyata
ucapkan sayang sebelum mereka melayang terbang

12 ulasan:

  1. nais words. :-)
    hargai apa yang ada.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dan cuba mnghargai apa yang kita rasa tiada..

      Padam
  2. belum sempat merungkap apa apa,
    lantas mereka berlalu pergi dengar segala.benci!

    keluarga masih ada.syukur :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. owhhh...itu memang sadis

      alhamdulillah..family memang segalanya..biar ramai yg mmbenci jgn famili yg mmbenci kan?

      Padam
    2. aku tak jmpe button add comment pon..so reply kt sini je la..mb intenet lmbt kot loading..btw nk jugak comment cmni...huhu

      hai sayang..erkk..


      *ucapkn sayang sblom mereka melayang terbang*

      Padam
  3. hm..sokong ape yang ko cakap tu..
    aku suruh ko follow balik sebab aku tukar url..thanks syapik sebab daftar..haha siap lah kau..aku kritik kaw2...hahaha(gelak genster..)

    BalasPadam
    Balasan
    1. silakan peromot belog haku yer..aku tunggu...

      Padam
    2. hehe..ok2..promote ko ye..product ape ko nak jual ni?hehe

      Padam
  4. oh i get it..tambah ulasan is the add comment thingy..haha..noob

    BalasPadam
  5. kita tak akan dpat apa yang kita mahukan, tapi kita akn dpt ape yg kita perlukan ;D

    BalasPadam

jika bicara cinta Ilahi hanya dirasa oleh mereka yang mahu memikirkanNya,
maka selayaknya bicara cinta kita hanya bersandarkan padaNya