Sabtu, November 24, 2012

Fad Love For Gaza

[Usai gencatan senjata] – ucapan perdana menteri Israel Laknatullah, Benjamin Setanyahoo 

“esok lusa bila dunia dah ‘lupa’, bom balik, apa susah kita ada kekuatan. Tentera kita hebat bagai syaitan, bom nuclear semua dalam tangan, apalagi Obama yang bodoh itu dah jadi keldai tunggangan..senang la hidup kita..apa kita buat tak salah punya, kita bagi je alasan nak pertahankan diri, tahu alasan kita takkan masuk akal, tapi apa mereka boleh buat, mereka tu hanya buih-buih dilautan, banyak tapi langsung tak menakutkan,sekali selak pakai tangan pecah semua, sedangkan hembus pakai mulut pon boleh hancur..kah kah kah kah 

kelakar jugak tengok rakyat di Malaysia, diorang boikot mekdi tak sampai berapa minggu beb, aku Nampak jugak sale kat mekdi kembali naik sekarang..seminggu dorang boikot..apala sangat berbanding setahun diorang melantak, lepak, juga ‘setadi’ kat mekdi-mekdi seluruh Malaysia. Kah kah kah, boikot-boikot jugak, tapi aritu aku try suh mekdi Malaysia bagi je makanan free sebab orang boikot kan..daripada buang baik aku bagi orang makan, dapat jugak aku pahala,,yang kelakar si pemboikot-pemboikot ni tak tahu malu pulak beratur macam kebuluran..maruah maruah..rendah dan busuk daripada tahi!!


Kesian orang Malaysia yang bodoh..maruah dihenyak-henyak pon buat muka seposen dan macam keldai dungu pendek ekor. Tapi tak heran jugak, kat Malaysia isu Palestin isu agama jer..jadi apalah sangat 60percent orang Islam yang hanya ada pada IC ni berbanding ada lagi orang-orang lain cina india yang tak kesah pon isu ni..orang-orang ni la yang jadi target customer kita bila orang islam hanya ada pada IC ni boikot kita. Tak giteww si bod%#!!” 

Islam hanya pada IC la katakan 


Bersambung…

1 ulasan:

  1. Biasala.. Malaysia ni mulut je boikot tapi hakikatnya, hampehhhh..

    BalasPadam

jika bicara cinta Ilahi hanya dirasa oleh mereka yang mahu memikirkanNya,
maka selayaknya bicara cinta kita hanya bersandarkan padaNya