Khamis, November 29, 2012

Lust Love For Gaza


Lihat Sebelumnya: Fad Love For Gaza

"Wahai wanita dan anak gadis Gaza yang cantik manis, sesungguhnya akan ku hantar tentera-tentera syaitanku untuk merogol dan memperkosa kesucianmu. Semua selaput daramu akan tentera-tentera baghal ku robek satu persatu, kau boleh buat apa wahai wanita cantik manis. Kau boleh baling batu saja kearah kami, satu batu kau baling tahulah akibatnya. Kah kah kah kau menangis, kau memukul, kau menolak kami daripada merogol kau demi agamamu dan demi keyakinan kau tehadap Tuhan mu bahawa syahidlah kau jika menentang kami habis-habisan..kah kah kah..aku peduli apa tentang tangisan kau, hati-hati kami dan diasuh menjadi hati yang lebih busuk daripada syaitan,buatlah apa saja akan ku pijak-pijak maruah kau yang suci itu, lepas puas merogol kau, akan ku kerat kepala kau, akan ku potong daging-daging kau menjadi cebisan-cebisan. Kah kah kah puas kami puas. 



Tapi aku lihat di Malaysia, tentera-tentera aku tiada satu pun yang aku hantar untuk merogol dan memperkosa anak gadis disana..tapi pelik sangat kenapa ramai anak gadis sunti disana dah tiada dara sebelum mereka bernikah. Pelik lah aku..pelik sangat..kah kah kah..hebat juga tentera-tentera yang aku hantar melalui bisikan nafsu ini. Owh hampir terlupa aku telah mendidik nafsu mereka supaya meluap-luap untuk mencuba sesuatu yang seronok, belakangkan agama..seronok dulu, Tuhan belakang kira!! Kah kah kah hebat, hebat, hebat muda-mudi Malaysia..hebat hebat"


Islam hanya pada IC la katakan 


Bersambung..

Selasa, November 27, 2012

Kuala Lumpur, Kota Menghabiskan Duit Keempat Terbaik Dunia

Assalamualaikum wbt,

tak terkejut pon, tapi tak tipu juga ada sedikit rasa bangga bila Kuala Lumpur sekarang setaraf dengan kota metropolitan dunia yang lain, yang memnag terkenal seantero dunia, ibu kota fesyen pon kalah dengan kita..haha kita menang. Kuala Lumpur berada di tempat keempat, berbanding Paris ditempat kelima. Pertama, kedua, dan ketiga adalah, New York, Tokyo dan London. tapi ranking ni dikeluarkan oleh CNN, so nak kata best, best jugak tapi takdalah rasa macam woowww sangat kan..CNN je pun.

berikut adalah bagaimana caranya Kuala Lumpur menjadi salah satu dari The world's 10 best shopping cities

dorang nilai dari empat kategori dibawah dan skor diberi dari 1 hingga 10. entah siapa yang nilai..katanya dari pakar, tapi kalau nak betul-betul nilai, dari public lagi baik rasanya. just my opinion..

1. Getting around: Quality of public transportation, affordability and availability of cabs.

2. Value: Bargain opportunities, such as sale seasons and average prices.

3. Variety: Number of available brands, range of shopping categories, quantity of upscale shops, department stores, boutique and vintage retailers and market stalls.

4. Experience: City beauty, quality of window displays and shop d├ęcor, friendliness and competence of clerks and service staff, dining and accommodation options.


Kuala Lumpur

4. KL, 1 Utama
1 Utama Rainforest Park

Getting around:
 6 | Value: 10 | Variety: 8 | Experience: 6 | Total: 30

tahniahlah kepada Malaysia, bukan senang nak bangunkan sebuah negara yang harmoni, orang ramai suka datang, bershopping, berhibur, segalanya ada di Malaysia. dekat Melaka pun tak lama lagi bakal ada Malaysia Eye, ala ala London Eye leteww nak buat. takpalah tak sabar jugak nak tunggu siap sebab masa ada Eye on Malaysia dulu pun tak sempat nak naik lagi, apa lagi nak tunggu rakan-rakan ajak naik Singapore Flyers memang tak tahu la lagi bila kan..

Sabtu, November 24, 2012

Fad Love For Gaza

[Usai gencatan senjata] – ucapan perdana menteri Israel Laknatullah, Benjamin Setanyahoo 

“esok lusa bila dunia dah ‘lupa’, bom balik, apa susah kita ada kekuatan. Tentera kita hebat bagai syaitan, bom nuclear semua dalam tangan, apalagi Obama yang bodoh itu dah jadi keldai tunggangan..senang la hidup kita..apa kita buat tak salah punya, kita bagi je alasan nak pertahankan diri, tahu alasan kita takkan masuk akal, tapi apa mereka boleh buat, mereka tu hanya buih-buih dilautan, banyak tapi langsung tak menakutkan,sekali selak pakai tangan pecah semua, sedangkan hembus pakai mulut pon boleh hancur..kah kah kah kah 

kelakar jugak tengok rakyat di Malaysia, diorang boikot mekdi tak sampai berapa minggu beb, aku Nampak jugak sale kat mekdi kembali naik sekarang..seminggu dorang boikot..apala sangat berbanding setahun diorang melantak, lepak, juga ‘setadi’ kat mekdi-mekdi seluruh Malaysia. Kah kah kah, boikot-boikot jugak, tapi aritu aku try suh mekdi Malaysia bagi je makanan free sebab orang boikot kan..daripada buang baik aku bagi orang makan, dapat jugak aku pahala,,yang kelakar si pemboikot-pemboikot ni tak tahu malu pulak beratur macam kebuluran..maruah maruah..rendah dan busuk daripada tahi!!


Kesian orang Malaysia yang bodoh..maruah dihenyak-henyak pon buat muka seposen dan macam keldai dungu pendek ekor. Tapi tak heran jugak, kat Malaysia isu Palestin isu agama jer..jadi apalah sangat 60percent orang Islam yang hanya ada pada IC ni berbanding ada lagi orang-orang lain cina india yang tak kesah pon isu ni..orang-orang ni la yang jadi target customer kita bila orang islam hanya ada pada IC ni boikot kita. Tak giteww si bod%#!!” 

Islam hanya pada IC la katakan 


Bersambung…

Sabtu, November 17, 2012

Tak Nak Tunjuk

Sekiranya aku buat ini, nampak macam aku terlalu ambil berat
Jika aku tak buat pula, si dia tidak tahu aku sayang padanya
Kalau macam tu, berdoa saja pada yang Esa
Semoga suatu hari aku dapat melakukan itu dan ini untuk si dia tanpa rasa berdosa

dengar tazkirah dari ustaz tentang nikah khitbah
terdorong rasanya, tetapi tidak mengapalah
*blushing*


sumber: google image

Rabu, November 14, 2012

Jom Hijrah

Assalamualaikum wbt,

"Hijrah itu pengorbanan, hijrah itu perjuangan, hijrah itu persaudaraan, hijrah membentuk perpaduan"

kepada seluruh umat Islam..SALAM MAAL HIJRAH 1434..banyak benda, banyak perkara dan banyak hal yang kita perlu ubah. yang pasti dan seharusnyalah dari benda-benda negatif kepada positif..InshaAllah...

yang dah berlalu, biarkan berlalu..masalah yang tahun lepas tak selesai-selesai lagi usaha untuk kita selesaikan dalam tahun ini...sejujurnya hamba berpesan pada diri sendiri juga..


dikesempatan ini: nak suruh perasan kepada yang tak perasan, blog ini telah kembali ke jalan yang lurus, putih berseri dan inilah antara penghijrahan yang perlu dilakukan..hehe...gurau saja...