Jumaat, Mac 15, 2013

Introvert / Extrovert?

Assalamualaikum wbt,

buat kesekian kalinya aku menukar lagi nama belog ni dengan alamat2 blog sekali aku tukar, kepada semua pengikut aku minta maaf sebab mungkin ada yang tidak perasan dengan rebranding yang telah aku lakukan ini, (rebranding la sangat) bukan apa, aku nak ada imej baru dan juga nama baru yang sememangnya menonjolkan aku adalah empunya belog ini, maklumlah nama sebelum ni memang bukan nama aku jadi kali ini adalah sikit bunyi nama aku yang aku guna untuk profail belog. lagi pula aku nak mula balik dengan update belog tapi dalam masa yang sama tak nak ramai yang tahu aku update..haha apeni kan..sukatilah

berbalik kepada persoalan kenapa introvert? introvert adalah satu karakter dimana seseorang yang less confidence, tak mahu menonjol dan rasa diri dia rendah gila dari orang lain, manakala extrovert adalah yang sebaliknya, suka menonjol, sukakan perhatian, rasa 'hidup' dalam persekitaran yang bising, banyak cakap dan rasa diri dia bagus. itu yang aku fahamlah, kalau nak faham lebih lanjut, boleh lah google search.

4 ulasan:

  1. OOuhhh...jadi aku ni pun introvert la....

    BalasPadam
  2. Tua dia! Biasanya orang yang boleh menilai kita sama ada kita introvert atau tidak (dengan syarat dia tahu itu introvert dan apa itu extrovert)

    BalasPadam
  3. okey..aku pun introvert jugak la kalau camni..:D

    BalasPadam

jika bicara cinta Ilahi hanya dirasa oleh mereka yang mahu memikirkanNya,
maka selayaknya bicara cinta kita hanya bersandarkan padaNya